• Vegye igénybe szolgáltatásainkat: Szerver bérlés - Szerver hosting Budapest - VPS

Költséghatékony megoldás a szerverbérlés

szerverbérlés - kedvező ár - VPS szerver bérlés

A szerverbérlés kedvező áron vehető igénybe.

Egy kis irodaházzal rendelkező cég esetében az informatikai hálózat kialakításakor több szempontot kell figyelembe vennie. Ha csak néhány irodával rendelkezik az adott épület és a számítógépes hálózat csak pár kliens gépet tartalmaz, akkor teljesen felesleges szerverszobát kialakítani. Cégünk az ilyen esetekre kínál szerverbérlési lehetőséget, mellyel most Ön is élhet, ha megtekinti a honlapunkat és választ szerver bérlet csomagjaink közül.

>> Szerver bérlés – tarifacsomagok

Informatikus szakembereink minden esetben azt javasolják, hogy egy kisebb cég ne vegyen saját szervert, mert az nem fogja behozni az árát. Esetenként ki kell alakítani egy saját termet. A megfelelő biztonságról is gondoskodni kell, nem is beszélve a folyamatos karbantartásról és a hibák kijavításáról. Ha csökkenteni szeretné a számítógépes hálózat kialakításának költségvetési végösszegét, akkor a sokkal inkább megtérülő szerverbérlés éri meg. Havi fix díjért cserébe választhatja ezt a szolgáltatást, melyről honlapunkon részletesen is tájékozódhat. Így nem lesz gondja a javításokra, a frissítések elvégzésére és nem utolsó sorban informatikust sem kell foglalkoztatnia, ami igen nagy kiadást jelenthet.

Ha szeretne élni a szerverbérlési szolgáltatásunkkal, akkor ne habozzon, hanem vegye fel szakemberünkkel a kapcsolatot, aki a szükséges információkkal ellátja és elkészíti az Ön számára az árajánlatot, melyet áttanulmányozva már meg tudja hozni a döntését. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, így minden informatikai hibát pillanatok alatt tudnak orvosolni. Kínálatunkban a szerverbérlésen túl, üzemeltetés és karbantartás is szerepel.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInTumblrWordPressBlogger Post
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Szervergép bérlés – Szerverelhelyezés – Fizikai, hibrid és virtuális szerverek – Felhő alapú szerver

    Szerverelhelyezés Budapest - VPS szolgáltatás - Szervergép bérlése

    Friss IT hírek, aktuális VPS szolgáltatások. Szerverelhelyezés és szerverhoszting Budapesten. Virtuális, hibrid, fizikai és cloud szerverek bérlése. Akciós árak. Új technológiák: felhő szerver, cloud server hosting - © BIX2 2015